Copyright Uriah Heep Suomi Finland ry 2012 www.uriah-heep.fi   Email   info@uriah-heep.fi

 

ellogo2

 

Etusivu - Ohjelma - Esiintyjät - Majoitus - Pääsyliput - Kulkuyhteydet - Vieraskirja - Linkit  - Ota yhteyttä    flagIn English

 

UUTISET

 

 

22.08.2012

 

Easy Livin’ In Salo 2012 on ohi, kiitoksia osallistuneille

 

Vuoden 2012 tapahtuma on nyt ohi, Facebook-ryhmästämme voit kaydä katsomassa kuvia, videoita jne. Todella isot kiitokset järjestäjien puolesta kaikille jotka olivat paikalla ja myös kaikille niille jotka eivät paikalla päässeet mutta olivat hengessä mukana. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, tapahtumassa esiintyneille artisteille ja järjestelyihin osallistuneelle talkooväelle. Toivottavasti meillä on jatkossa mahdollisuus järjestää vastaavanlaisia tapahtumia.

 

Sitä odotellessa Uriah Heep Suomi Finland kiittää!

 

 

15.08.2012

 

Ennakkolippujen vaihto rannekkeisiin ja lipunmyynti

 

Ennakkoon ostetun kahden päivän festivaalilipun voit vaihtaa rannekkeeseen jo torstaina 16.8. klo alkaen Iltatorilla tai sen jälkeen Sokos Hotel Rikalan tilaisuudessa niin vältyt jonottamiselta ovella.

Kahden päivän tapahtumalippuja, pääkonsertin lippuja sekä VIP-lippuja myydään to 16.8. klo alkaen Iltatorilla ja myöhemmin illalla Rikalassa Uriah Heep Suomi Finlandin myyntitiskiltä käsin.

 

Ken Hensley Songwriting Class

 

Ken Hensleyn sessioon tulijoita muistutetaan että tilaisuus alkaa jo klo 10 aamulla ja arvioitu kesto on n. 5 - 6 tuntia. Muistakaa ottaa myös muistiinpanovälineet eli kynä ja paperia mukaan!

 

Fanitapaaminen

 

Ilmoittautumisesta Uriah Heep Suomi Finland ry:n jäsenten fanitapaamseen Heep-legendojen kanssa on tiedotettu yhdistyksen postituslistan kautta 13.8.

 

 

31.07.2012

 

Ennakkolippuja nyt myös Rockin’ Hoodista

 

Kahden päivän tapahtumalippuja, pääkonsertin lippuja sekä VIP-paketteja on nyt myynnissä ennakkoon Tiketin lisäksi myös Rockin’ Hoodissa Salossa, osoite Rummunlyöjänkatu 7.

 

Sokos Hotel Rikala täynnä

 

Sokos Hotel Rikalan majoituskiintiö on täysi, City Rikalassa myöskin enää vain rajoitetusti vapaita huoneita. Cumuluksessa sen sijaan on vielä tilaa. Katso Majoitus-sivulta tarkemmat tiedot hotelleista.

 

 

05.07.2012

 

Pääkonsertin liput ennakkoon halvemmalla, ovelta vain käteisellä

 

Pääkonserttiin tulevia pyydetään huomioimaan että Tiketistä ennakkoon ostettuna lipun hinta on vain 25 EUR mutta ovella hinta on 30 EUR joten liput kannattaa hankkia ennakkoon. Tiketistä ennakkolippuja voi ostaa kaikkien tilaisuuksien alkamiseen saakka. Ovella lippuja voi myöskin maksaa vain käteisellä, korttimaksaminen ei ole mahdollista.

 

 

02.07.2012

 

Muutos ohjelmaan, Mika Järvinen (Five Fifteen/Crazy World) esiintyy pääkonsertissa

 

Carballo Family on valitettavasti peruuttanut osallistumisensa tapahtumaan. Heidän tilallaan pääkonsertin avaavana esiintyjänä nähdään sen sijaan soolokeikalla Suomirockin monitoimimies Mika Järvinen, Five Fifteenistä ja Crazy Worldistä tuttu ja tulevan kautta aikain ensimmäisen suomalaisen Uriah Heep- kirjan kirjoittaja. Kirjan julkaisee WSOY loppuvuodesta 2012.

 

mika.jpg

 

28.06.2012

 

Tapahtuman juliste

 

2012pos.jpg

Lataa täältä juliste isokokoisena PDF-TIEDOSTONA tai JPG-KUVANA

 

Voit mainostaa tapahtumaa tulostamalla julisteen ja levittämällä omalla paikkakunnallasi. Easy Livin’ In Salo kiittää jo etukäteen avusta!

 

 

18.06.2012

 

Yksittäiset konserttiliput myynnissä Tiketissä!

 

Yksittäiset liput tapahtuman kaikkiin konsertteihin ovat nyt tulleet myyntiin, kahden päivän festivaaliliput myös edelleen myynnissä. Tarkemmat tiedot lipputilauksista Pääsyliput-sivulla.

 

Pääsyliput:

pe Rikala konsertti: 10 EUR
la Urheilutalo pääkonsertti: 25 EUR ennakkoon, 30 EUR ovelta

la Rikala afterparty: 10 EUR

Kahden päivän lippu (sis. pääsyn kaikkiin kolmeen edellä mainittuun): 45 EUR

 

Viralliset takit  nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassa

 

Tapahtuman viralliset takit ovat tulleet ennakkoon tilattavaksi verkkokauppaan. Laadukkat softshell-takit Easy Livin’ In Salo- brodeerauksilla saat omaksesi hintaan 97 EUR. Tee tilaus 20.7. mennessä ja takin voit lunastaa maksukuittia vastaan tapahtumassa.

 

HUOM! Takit ovat ainutlaatuisia keräilykappaleita sillä ne teetätetään tilausten perusteella yksittäiskappaleina ja ovat saatavilla ainoastaan verkkokaupan ennakotilauksella. Itse tapahtuman aikana tai jälkikäteen takkeja ei pysty ostamaan joten kannattaa toimia nyt. Myös viralliset t-paidat edelleen tilattavissa.

 

Verkkokauppaan pääset pääsivun linkin kautta tai suoraan osoitteeseen: http://kauppa.heepfiles.net

 

IMG_1239.JPGIMG_1236.JPGelispa2

 

 

14.05.2012

 

Lisäys ohjelmaan: ”The Hensley Brothers” lauantain Afterpartyssa

 

Uriah Heep Suomi Finland ry ylpeänä esittää: Trevor Hensley & Ken Hensley. Olemme saaneet ohjelmaan erittäin tervetulleen lisäyksen kun Trevor Hensley on vahvistanut tulonsa tapahtumaan. Hän esiintyy yhdessä veljensä Kenin kanssa lauantain Afterpartyssa pääkonsertin jälkeen. Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun veljekset esiintyvät yhdessä julkisesti joten keikka tulee olemaan todella ainutlaatuinen. Trevorin musiikkiin pääset tutustumaan parhaiten hänen omien nettisivujensa kautta.

 

Uudet 2012 t-paidat myynnissä verkkokaupassa: http://kauppa.heepfiles.net

 

Tämän vuoden tapahtumaan t-paidat ovat nyt ennakkomyynnissä Verkkokaupassamme. Ennakkomyynti on voimassa 24. kesäkuuta saakka ja siihen mennessä tilatut paidat saat edulliseen ennakkohintaan 22 EUR (+postitus- ja pakkauskulut 3 EUR). Ennakkoon tilatut ja maksetut paidat postitetaan tilaajille viimeistään heinäkuun alkuun mennessä.

 

Ennakkomyynnin päättymisen jälkeen paidan hinta nousee joten kannattaa tilata jo nyt. Piakkoin tulevat verkkokaupan ennakkomyyntiin myös laadukkaat Easy Livin’ In Salo takit joten seuraa ilmoittelua. Verkkokauppaan pääset suoraan pääsivun kuvakkeen kautta tai tästä linkistä. 

 

 

26.04.2012

 

Sivut avattu, lipunmyynti käynnistynyt Tiketissä

 

Easy Livin’ In Salo nettisivut on nyt avattu ja tapahtuman liput tulleet myyntiin Tikettiin. Varmista pääsysi tähän ainutlaatuisen tapahtumaan ostamalla liput ennakkoon hyvissä ajoin. Ensi vaiheessa myynnissä ovat kahden päivän tapahtumaliput jotka sisältävät sisäänpääsyn kaikkiin tapahtuman kolmeen konserttiin perjantaina ja lauantaina ja lisäksi erikseen ovat myynnissä Ken Hensley Songwriting Class liput. Huomaa että tapahtuma alkaa jo torstaina ja sen päivän tapahtumiiin on kaikkiin vapaa pääsy. Katso tarkemmat tiedot Ohjelma-sivulta Yksittäiset konserttiliput tulevat myyntiin myöhemmin. Pääkonserttiin Salon Urheilutalolla 18.8.  myynnissä myös VIP-paketteja. Tarkemmat tiedot ja lipputilaukset Pääsyliput-sivulta.

 

Majoitus

 

Majoitus kannattaa myös varata jo nyt. Järjestäjillä on sopimus sekä Sokos Hotel Rikalan että Cumus Hotellin kanssa jolla hotellihuoneen saa alennettuun erikoishintaan mutta varatut kiintiöt ovat rajoitettuja joten myös majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin. Huomaa että Cumuluksen paketteja myydään vain yhdessä kahden päivän tapahtumalipun kanssa joten jos majoitut Cumulukseen ei tarvitse ostaa erikseen tapahtumalippua. Katso Majoitus-sivulta tarkemmat tiedot.

 

Verkkokaupan tuotteet

 

Verkkokauppaan tulossa myyntiin lähiaikoina ennakkomyyntiin tapahtuman paitoja, takkeja ym. Pääsivun Verkkokauppa-linkin kautta voit jo tilata mm. vuoden 2009 tapahtuman paitoja joita jäljellä erittäin rajoitetusti. Loppuerä myydään uusien alta pois hintaan ainoastaan 9 EUR  + postituskulut 3 EUR / kpl joten nyt on viimeinen tilaisuus saada näitä jo legendaarisiksi muodostuneita keräilykappaleita.

 

Facebook-ryhmä

 

Olemme myös Facebookissa: Liity Easy Livin' In Salo 2012 ryhmään ja voit omalta osaltasi auttaa levittämään sanaa eteenpäin.

 

Muistoja edellisvuosilta

 

Easy Livin’ In Salo 2009
Easy Livin’ @Himos 2011

Epäselvää?

 

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai Palautelomakkeen kautta Ota yhteyttä –sivulla. Voit myös jättää viestin Vieraskirja-sivun kautta muiden luettavaksi.

 

 

25.04.2012

 

Easy Livin' In Salo tuo legendat taas lavalle Uriah Heep –tapahtumassa Salossa

 

Vuonna 2009 järjestettiin ensimmäinen kokonaan Uriah Heepin musiikille omistettu Easy Livin' -tapahtuma jossa nähtiin esiintymässä useita yhtyeen entisiä jäseniä sekä koti- ja ulkomaisia coveryhtyeitä. Kolmen vuoden tauon jälkeen Easy Livin'  soi jälleen Salossa elokuussa järjestyksessä kolmannessa Easy Livin’ –tapahtumassa. V. 2011 toisen kerran pitopaikkana oli Jämsän Himos. Tapahtuman järjestäjänä on tuttuun tapaan Uriah Heep Suomi Finland ry joka on Uriah Heepin virallinen suomalainen fan club.

 

Edelliskerran tapaan tapahtuman pääesiintyjänä nähdään mies 1970-luvun Heep-hittien takana, ryhmän alkuperäinen kosketinsoittaja/kitaristi/laulaja/säveltäjä Ken Hensley. Mukana ovat myös yli 35 vuoden bändissä tehnyt rumpali Lee Kerslake ja alkuperäinen basisti Paul Newton. Lauantain pääkonsertissa heidät nähdään yhdessä soittamassa "Uriah Heep Legends" -kokoonpanossa jonka täydentävät laulaja Eirikur Hauksson ja kitaristi Phil Baker.

 

Saksasta saapuu tapahtumaan Cicle Of Hands joka on kansainvälisesti tunnetuin ja arvostetuin Uriah Heepin musiikkia esittävistä coveryhtyeistä. Lisäksi kotimaisia yhtyeitä nähdään lavalla kaikkiaan neljä kappaletta: paikallisväriä tuova salolainen Carballo Family sekä helsinkiläiset The Innocent Victims ja Knights Of The Black Ox.

 

Tapahtuma on muuten pyhitetty kokonaan Uriah Heepin musiikille mutta Sokos Hotelin Rikalan pääkonsertin jälkeisessä Afterpartyssa vaihdetaan vähän vapaammalle vaihteelle ja illan aikana kuullaan myös muuta hyvää 1970-luvun rokkia tyyliin Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin jne.

 

Tapahtumassa ei ole kyse pelkästään konserteista sillä musisoinnin lisäksi ohjelmaan kuuluu interaktiviinen työpaja Ken Hensley Songwriting Class joka on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan tämän Uriah Heepin 1970-luvulla menestykseen luotsanneen neron sävellys- ja sanoitustyöskentelyyn. Uriah Heep Suomi Finlandin jäsenille on lisäksi järjestetty oma virallinen fanitapaaminen artistien kanssa mutta kaikki ovat paikalla koko viikonlopun ajan joten heihin on mahdollisuus törmätä vaikka hotellin aamiaispöydässä. Uriah Heep kuuluu niihin harvoihin yhtyeisiin jonka jäsenet ja ex-jäsenet osallistuvat aktiivisesti fanitapahtumiin ja henkilökohtaiset kontaktit faneihin ovat tärkeitä. Siitä syystä kannattaakin tapahtumaan tulevien ei vain ostaa konserttiliput vaan tulla koko viikonlopuksi viettämään aikaa yhdessä toisten fanien ja tapahtuman esiintyjien kanssa.

 

Ajatus tällaisen fanitapahtuman järjestämisestä Suomessa syntyi fanclubin jäsenten keskuudessa v. 2008 Espanjassa järjestetystä HeepVention2008-tapahtumasta joka keräsi sankan joukon Uriah Heepin musiikin ystäviä eri puolilta maailmaa. Tapahtuma haluttiin järjestää Salossa sillä kaupungista löytyy aktiivinen joukko Heep-musiikin ystäviä, kaupungin musiikkielämä on vilkasta ja siellä on kokemusta suurten musiikkitapahtumien järjestämisestä.

 

 

 

uhsf