Copyright Uriah Heep Suomi Finland ry 2012 www.uriah-heep.fi   Email   info@uriah-heep.fi

 

ellogo2

 

Etusivu - Uutiset  - Ohjelma - Esiintyjät - Pääsyliput - Kulkuyhteydet - Vieraskirja - Linkit  - Ota yhteyttä    flagIn English

 

CIRCLE OF HANDS (Germany)

 

home_band

 

 

www.circle-of-hands.de

www.myspace.com/cohsound

 

Saksalainen Circle Of Hands on ollut koossa vuodesta 2000 lähtien ja on julkaissut kaksi levyä: omakustanne-EP:n Bridge To The Past (2003) sekä albumin Legacy Of Fantasy (2005).

 

Yhtye on vuosien aikana noussut kansainvälisesti arvostetuimmaksi Uriah Heepin musiikkia soittavista coverbändeistä ja on useasti esiintynyt paitsi itse Heepin niin myös yhtyeen entisten jäsenten kuten Ken Hensleyn kanssa.

 

Ohjelmistoon kuuluu etupäässä 1970-luvun kappaleita ja monia sellaisia mitä ei itse Uriah Heepin keikkaohjelmistoon ole kuulunut koskaan ja tavoitteena on esittää ne siten missä muodossa ne alun perin on levytetty. Yhtye mm. on usein esittänyt v. 1971 Salisbury-lp:n 16-minuuttisen nimikappaleen kokonaisuudessaan!

 

Syyskuussa 2008 Circle Of Hands hurmasi esiintymisellään kuuntelijat Espanjassa Heepvention2008 -tapahtumassa ja sen jälkeen oli ilmiselvää että orkesteri pitää saada myös Suomen kamaralle. He olivatkin mukana ja Salossa v. 2009 ensimmäisessä Easy Livin’ –tapahtumassa ja  esiintyivät mm. pääkonsertissa Uriah Heep -legendojen lämmittelijöinä.

 

Kolmen vuoden tauon jälkeen olikin jo aika saada Circle Of Hands uudemman kerran suomalaisten fanien iloksi.

 

 

Klaus Leppert - rummut

Reiner Nold - kitara

Adrian Cooper - bassokitara

Joachim Weiler - kosketinsoittimet

Torsten Ilg - laulu

 

 

 

 

uhsf