Copyright Uriah Heep Suomi Finland ry 2012 www.uriah-heep.fi   Email   info@uriah-heep.fi

 

ellogo2

 

Etusivu - Uutiset  - Ohjelma - Esiintyjät - Pääsyliput - Kulkuyhteydet - Vieraskirja - Linkit  - Ota yhteyttä    flagIn English

 

THE INNOCENT VICTIMS

 

InnocentVictimsForSalo2012 copy.jpg

www.myspace.com/innocentvictimsfinland

 

The Innocent Victims syntyi syksyllä 2007 (ilman The -etuliitettä) soittamaan keikoillaan ainoastaan Uriah Heepin ja sen sooloilevien jäsenten albumeille tallennettua progressiivissävytteistä raskaan rockin kultakauden musiikkia.

Victimsien tavaramerkkeinä ovat alusta saakka olleet harvemmin kuullut Heep-helmet sekä autenttiset 70-luvun soundit, lauluharmoniat ja ajanmukainen esiintyminen, joiden turvin Heepin kappaleita on voitu sovittaa sekä alkuperäistä mukaillen että kokonaan uudestaan.
TIV:n keikoilla on vuosien mittaan kuultu esimerkiksi kappaleet Beautiful Dream, From Time To Time, Scared, Name Of The Game, Dreams, I Wanna Be Free, Echoes In The Dark, A Year Or A Day ja Man Full Of Yesterdays. Keikkapaikkoina on ollut pääasiassa rock- ja muita musiikkiklubeja sekä tapahtumia, tätä kirjoitettaessa viimeisimpänä Suomen Kansallisteatterin Lavaklubi Helsingissä.

Vuodesta 2011 lähtien yhtyeen seteissä on kuultu tilanteen mukaan muutakin kuin Heep-materiaalia, mm.
David Bowieta, Suzi Quatroa, Deep Purplea, Shocking Blueta, Janis Joplinia, Black Sabbathia ja The Doorsia. "Tämän kautta meille on tullut, yhtään ketään väheksymättä, entistäkin selvemmäksi se, kuinka paljon loistavasti kirjoitettua materiaalia Heepillä on katalogissaan - vähemmänkin tunnetut biisit toimivat loistavasti toisten bändien klassikoiden muassa. Käytämme paljon aikaa kappaleiden valikointiin, makusteluun, harjoitteluun ja setin luomiseen - tarvittaessa äänestämme moneen kertaan kappalevalinnoista. Tämän ja keikkailun kautta meille on kehittynyt aika hyvä tuntuma siitä, millaiset kappaleet toimivat kauttamme yhdessä."

Vuoden 2012 alussa Innocent Victims sai keikkajärjestäjän kautta nimeensä etuliitteen The, josta ei ole luovuttu. Ennen Salon festivaalia The Innocent Victimsiä voi kuulla ja katsella esimerkiksi Helsingin Taiteiden yössä Karhupuistossa. "Saloon tuomme kuitenkin jotain sellaista, mitä ei muualla kuulla. Näin siksi, että Salossa on oma taikansa. Vuoden 2009 loistavassa Easy Livin' -tapahtumassa parasta oli se, että paikalla oli molemmilla keikoillamme yleisö, joka kuunteli jokaisen tahdin sydämet auki, harvinaisimmatkin kappaleet läpikotaisin tuntien."

Sami Koivisto - laulu
Tomi Korpela - koskettimet
Jukka Suominen - kitara, laulu
Pia Korpela - basso, laulu
Jarno Jaakkola – rummut

 

 

 

 

uhsf