Copyright Uriah Heep Suomi Finland ry 2012 www.uriah-heep.fi   Email   info@uriah-heep.fi

 

ellogo2

 

Etusivu - Uutiset  - Ohjelma - Esiintyjät - Pääsyliput - Kulkuyhteydet - Vieraskirja - Linkit  - Ota yhteyttä    flagIn English

 

PHIL BAKER

 

 

PHIL.jpg

www.urcheons.co.uk

 

 

Phil Baker on Lancashirestä Englannista kotoisin oleva muusikko joka on soittanut kitaraa, kosketinsoittimia ja rumpuja lapsesta saakka sekä myös laulaa itse. Uriah Heep oli hänen suurin innoittajansa 1970-luvun alussa, Phil itse asiassa opetteli soittamaan kitaraa kuuntelemalla Mickin ja Kenin soittoa vuoden 1973 Uriah Heep Live -levyltä.

 

Phil oli mukana yleisössä HeepVention2008 –tapahtumassa Espanjan Granadassa ja hänen esiintymisensä tapahtuman jamisessioissa teki vaikutuksen paikallaolleisiin Heep-miehiin ja siitä syystä he pyysivät hänet mukaansa vuoden 2011 Easy Livin’ -tapahtumaan Jämsän Himokselle. Pitkäaikaisena fanina hänelle oli suuri kunnia soittaa yhdessä lapsuuden idoleidensa kanssa samalla lavalla.

 

Hän on tällä hetkellä mukana Legends-kokoonpanon lisäksi kahdessa eri yhtyeessä: Urcheons on bluesia ja rockia soittava kokoonpano ja sen lisäksi on Pink Floydin musiikkia esittävä coverbändi Pulse Echoes Of Floyd.

 

 

 

 

 

uhsf